Cum Cumpar

Din Magazin – Bucuresti, Sector 2, Strada Traian Nr. 185A ( va rugam verificati telefonic disponibilitatea produselor in Showroom ).

– Online direct de pe site.

1. Alege o categorie de produse

Navigheaza in meniul principal pentru a selecta categoria de produse dorita.

Click pe categoria de produse dorita. Pentru a ajunge cat mai repede la produsul cautat, aveti posibilitatea de a filtra folosind atributele afisate , atribute ce se refera la: pret,  vechime,  litraj si tara de origine. De asemenea, ai posibilitatea de a cauta produsul dorit direct in campul de cautare avansata.

2. Alege produsul dorit

In pagina produsului vei gasi informatii despre produs: pret, descriere, atribute si recenzii . De asemenea, aici poti selecta cantitatea dorita, apoi click pe Adauga in cos.

3. Cosul de cumparaturi

Se va deschide o fereastra care te notifica ca produsul dorit a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Poti adauga unul sau mai multe produse in cos. Click pe Vezi cos.

4. Finalizarea comenzii

Daca ai finalizat cumparaturile si te-ai asigurat ca datele completate sunt corecte, click pe “Plaseaza Comanda”.

Nu uita sa completezi campurile obligatorii (marcate cu steluta*), apoi alege modalitatea de plata care te avantajeaza.

5. Preluarea comenzii

In acest moment comanda ta a fost preluata, urmeaza sa primesti un e-mail de instiintare si sa fii contactat telefonic de un reprezentant al echipei WHISKY & MORE . In contul tau vei regasi informatii despre comenzile tale.