Politica de Confidentialitate

Whisky & More SRL este înregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 5148/19.03.2018 si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. WHISKY & MORE SRL prin situl detinut -Whisky-more.ro (denumit in continuare Whisky&More) adopta si respecta regulamentul UE 2016/679 privind protectia datelor personale. Te asiguram ca prelucram si vom prelucra datele personale doar in scopuri bine definite, orientate spre nevoile clientilor si vizitatorilor sitului.

 – Prelevarea datelor anonimizate
Puteti folosi situl nostru si fara sa ne dezvaluiti date personale. Odata cu accesul sitului nostru, in scopul imbunatatirii securitatii si protectiei contra accesului neautorizat, serverele noastre vor colecta automat urmatoarele informatii:

Data, Ora accesului
Adresa de IP , tipul browserului, tipul sistemului de operare
Informatii despre situl in care ne-ati gasit
Tara din care este accesat
Aceste date sunt colectate anonimizat si sunt folosite doar pentru generarea de statistici si evaluari de securitate. Aceste date sunt salvate intr-o locatie securizata pe serverul nostru si sunt sterse periodic.

 – Prelevarea datelor cu caracter personal
In anumite cazuri, Whisky&More are nevoie sa prelucreze date cu caracter personal:

– Prelucrarea unei comenzi online sau telefonice
– Raspunsul la o solicitare prin formularul de contact
– Logarea in contul tau personal si accesul la istoricul comenzilor tale
– Inscrierea in lista de distributie pentru Newsletterul whisky&more
– Salvarea unei recenzii in site
Pentru prelucrarea unei comenzi, Whisky&More colecteaza si prelucreaza datele tale personale. Livrarea, facturarea si procesarea unei comenzi este imposibila fara acestea.

 – Utilizarea datelor personale

Whisky&More colecteaza si stocheaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, adresa email, usename, parola. Te asiguram ca Whisky&More va continua sa prelucreze datele personale ale clientilor doar în scopuri bine definite, precum facturarea si livrarea comenzilor tale.

Conform reglementarilor in vigoare puteti cere oricand o copie a datelor tale personale detinute de Whisky&More. O cerere de stergere a lor va putea fi procesata in conditiile in care nu contravine cu normele legale de stocare a datelor. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand.

Pentru confirmarea comenzii vei fi contactat pe email si/sau telefonic. In cazul in care te-ai inscris pe lista de distributie a Newsletterului vei primi periodic comunicari cu privire la oferte si reduceri. Poti oricand sa te retragi de pe lista de distributie.

Dezvaluirea datelor personale catre terti
Datele tale sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Whisky&More in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite fara acordul tau unei terte parti si in mod special nu va dezvalui datele in scopuri de publicitate.

Pentru derularea comenzilor, dar si pentru a asigura functionarea sitului, Whisky&More va transmite date cu caracter personal catre urmatorii parteneri:

 

– firme de curierat: Fan Courier, Urgent-Cargus, TNT Express
– Firmei SVP WEB SOLUTIONS SRL care se ocupa de serverul-ul si platforma de hosting in care functioneaza site-ul Whisky&More
– Firmei S.A.M FINANCE ACCOUNTING  SRL pentru servicii de contabilitate

– LIBRA INTERNET BANK S.A – serviciu de plati online
– Whisky&More nu raspunde pentru defectiuni ale serverului gestionat de o terta firma de hosting care pot periclita securitatea bazei de date care contine date cu caracter personal

 – Formularul de contact si contactul pe email
Daca ne contactezi prin formularul de contact sau pe adresa de email – vom folosi emailul tau exclusiv pentru a raspunde la cererea transmisa. Datele tale nu vor fi dezvaluite tertilor.

 – Protectia datelor cu caracter personal
Prin logarea in contul personal – in zona protejata a sitului, datele vor fi transmise criptat catre serverele Whisky&More si vor fi protejate de acces neautorizat. Pentru aceasta folosim protocolul SSL (Secure Socket Layer), un protocol utilizat pe scara larga pentru criptarea datelor transmise prin internet.

 – Google Analytics si Facebook
Whisky&More utilizeaza serviciile de analiza a traficului oferite de Google Inc. („Google”) – Google Analytics. Google foloseste Cookies, fisiere salvate in browserul tau, pentru analizarea traficului si a utilizarii sitului. Aceste informatii sunt transmise si salvate de regula pe serverele Google din SUA.

Whisky&More foloseste butonul de “Like” oferit de Facebook Inc.

 – Contact pentru protectia datelor
Pentru orice intrebari, cereri si informatii legate de protectia datelor tale ne puteti contacta pe email la office@whisky-more.ro