Termeni si conditii

Termeni si conditii

WHISKY & more este proprietatea SC WHISKY & MORE SRL si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului WHISKY & MORE este proprietatea SC WHISKY & MORE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC WHISKY & MORE SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@whisky-more.ro
Va rugam sa cititi cu atentie “termenii si conditiile” de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre SC WHISKY & MORE SRL – prin magazinul WHISKY & more si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate in site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii privind caracteristicile si informatiile aditionale ale fiecarui produs va rugam sa ne contactati.
Toate produsele comercializate prin intermediul WHISKY & more sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei în vigoare.
Date de contact:
Nume firma: SC WHISKY & MORE SRL
Date fiscale: J40/5733/2017, CIF RO37436468
Capital social: 500 lei
Sediu social: Bucuresti, Aleea Stanila Nr .4, Sector 3

Telefon: 0752.199.911 Luni – Vineri: 09.00 – 18.00,
E-mail: office@whisky-more.ro

Scopul colectarii datelor:
Informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe WHISKY & more, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul WHISKY & more datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a WHISKY & more , fiind de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.
Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani:
Site-ul WHISKY & more se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

Comanda:
Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate conform sectiunii “Plata”. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

Modalitati de plata:
Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:
– Ramburs: plata se va efectua în momentul livrarii produselor de catre curier.
– Prin ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre SC WHISKY & MORE SRL.
– Online: in momentul efectuarii comenzii.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SC WHISKY & MORE SRL.

Politica preturilor:
Preturile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea sunt exprimate in lei (RON). Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.
Echipa WHISKY & more depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

Livrare:

Livrarea produselor se va face oriunde în Romania, prin intermediul firmei de curierat DPD Curier.
Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie de catre client. SC WHISKY & MORE SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.
– Tarife si durata pentru livrarea prin curier cu plata ONLINE sau prin TRANSFER BANCAR:
– Zona Bucuresti: 22 lei, timp de livrare: maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
– Tara: 22 lei indiferent de valoarea sau cantitatea comenzii, timp de livrare: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

– Tarife si durata pentru livrarea prin curier cu plata RAMBURS:
– Zona Bucuresti: 22 lei, timp de livrare: maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
– Tara: 22 lei indiferent de valoarea sau cantitatea comenzii,  timp de livrare: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

 

Tarifele includ TVA.
Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.
Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns în stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra si comerciant, conform legislatiei in vigoare.
Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele, ce sunt in conformitate cu comanda plasata.

Politica de retur:
Produsele pot fi returnate intr-un interval de 7 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa contina ambalajul original (cutie unde este cazul, eticheta si timbrul intacte). Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin transfer bancar in 10 zile lucratoare de la primirea returului.

Datele cu caracter personal:
Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre SC WHISKY & MORE SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul WHISKY & more sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC WHISKY & MORE SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.
Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

S.C. WHISKY & MORE SRL prin situl detinut -Whisky-more.ro (denumit in continuare Whisky&More) adopta si respecta regulamentul UE 2016/679 privind protectia datelor personale. Te asiguram ca prelucram si vom prelucra datele personale doar in scopuri bine definite, orientate spre nevoile clientilor si vizitatorilor sitului.

 – Prelevarea datelor anonimizate
Puteti folosi situl nostru si fara sa ne dezvaluiti date personale. Odata cu accesul sitului nostru, in scopul imbunatatirii securitatii si protectiei contra accesului neautorizat, serverele noastre vor colecta automat urmatoarele informatii:

Data, Ora accesului
Adresa de IP , tipul browserului, tipul sistemului de operare
Informatii despre situl in care ne-ati gasit
Tara din care este accesat
Aceste date sunt colectate anonimizat si sunt folosite doar pentru generarea de statistici si evaluari de securitate. Aceste date sunt salvate intr-o locatie securizata pe serverul nostru si sunt sterse periodic.

 – Prelevarea datelor cu caracter personal
In anumite cazuri, Whisky&More are nevoie sa prelucreze date cu caracter personal:

– Prelucrarea unei comenzi online sau telefonice
– Raspunsul la o solicitare prin formularul de contact
– Logarea in contul tau personal si accesul la istoricul comenzilor tale
– Inscrierea in lista de distributie pentru Newsletterul whisky&more
– Salvarea unei recenzii in site
Pentru prelucrarea unei comenzi, Whisky&More colecteaza si prelucreaza datele tale personale. Livrarea, facturarea si procesarea unei comenzi este imposibila fara acestea.

 – Utilizarea datelor personale

Whisky&More colecteaza si stocheaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, adresa email, usename, parola. Te asiguram ca Whisky&More va continua sa prelucreze datele personale ale clientilor doar în scopuri bine definite, precum facturarea si livrarea comenzilor tale.

Conform reglementarilor in vigoare puteti cere oricand o copie a datelor tale personale detinute de Whisky&More. O cerere de stergere a lor va putea fi procesata in conditiile in care nu contravine cu normele legale de stocare a datelor. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand.

Pentru confirmarea comenzii vei fi contactat pe email si/sau telefonic. In cazul in care te-ai inscris pe lista de distributie a Newsletterului vei primi periodic comunicari cu privire la oferte si reduceri. Poti oricand sa te retragi de pe lista de distributie.

Dezvaluirea datelor personale catre terti
Datele tale sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Whisky&More in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite fara acordul tau unei terte parti si in mod special nu va dezvalui datele in scopuri de publicitate.

Pentru derularea comenzilor, dar si pentru a asigura functionarea sitului, Whisky&More va transmite date cu caracter personal catre urmatorii parteneri:

– firme de curierat: DPD, Fan Courier
– Firmei S.V.P. SOLUTIONS WEB SRL care se ocupa de serverul-ul si platforma de hosting in care functioneaza site-ul Whisky&More
– Firmei S.A.M FINANCE SRL pentru servicii de contabilitate
– Whisky&More nu raspunde pentru defectiuni ale serverului gestionat de o terta firma de hosting care pot periclita securitatea bazei de date care contine date cu caracter personal

 – Formularul de contact si contactul pe email
Daca ne contactezi prin formularul de contact sau pe adresa de email – vom folosi emailul tau exclusiv pentru a raspunde la cererea transmisa. Datele tale nu vor fi dezvaluite tertilor.

 – Protectia datelor cu caracter personal
Prin logarea in contul personal – in zona protejata a sitului, datele vor fi transmise criptat catre serverele Whisky&More si vor fi protejate de acces neautorizat. Pentru aceasta folosim protocolul SSL (Secure Socket Layer), un protocol utilizat pe scara larga pentru criptarea datelor transmise prin internet.

Newsletter:
Abonarea la newsletter-ul site-ului WHISKY & more este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta acesti termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.
Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala (precum este stipulata de legislatia romaneasca).
Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.